3 krav til din kommende bolig

Der er bare visse ting, der skal være på plads, når du køber nyt hus. Her har vi listet 3 af de ting, som bare er et must i 2018, hvis du spørger os.

ANNONCE

Mulighed for solceller

Her i januar har vi haft stort fokus på vores miljø og hvordan vi danskere til dagligt kan gøre vores til at efterlade en sund klode til vores efterkommere.

Det kan være små ting som at sortere sit skrald, slukke lyset, når du ikke bruger det og så videre. Hvis alle bare gør sådanne ting hver dag og tænker over deres forbrug, så kan vi nå rigtig langt  i fællesskab.

Grundet vores store januar-fokus på netop miljøet, så synes vi også at dette punkt er vigtigt for fremtiden og vores boliger.

Dit nye hjem bør nemlig kunne have muligheden for at slå solceller op på taget, hvis det ikke allerede har det endnu.

På denne måde kan du faktisk blive selvforsynende og endda sælge strøm til forhandlerne og spare penge på sigt. Udregninger har vist at investeringer i solceller faktisk betaler sig tilbage efter omkring 8 års tid.

Mulighed for fibernet

Selv her i 2018 er det faktisk ikke alle hjem, der endnu har mulighed for at få fibernet derhjemme.

Fibernet er jo som bekendt det hurtigste internet på markedet overhovedet og uden tvivl noget, som du bør stræbe efter at få hos dig.

Vælg derfor kun at lede efter boliger de steder, hvor du vil have mulighed for at få dette, da du ellers vil blive lidt træt i længden over langsomme loadhastigheder.

God dækning

Vores tredje og sidste punkt på denne liste er: god dækning. Her taler vi selvfølgelig om mobildækning.

Du vil blive overrasket over hvor mange steder i Danmark, hvor du faktisk har enormt ringe dækning om det så gælder “tale” eller “3G/4G”.

Derfor bør du tænke over dette og teste det – inden du køber et hus.

Mægler Kolding

Jeg er personligt selv fra Kolding og her er alle tre ovenstående punkter mulige at aftjekke, så det er jo godt.

Hvis du ønsker at købe hus i Kolding, så skal du ikke lede længe – du skal bare klikke på nedenstående link, og så er du faktisk i gang:

Ejendomsmægler Kolding