Anmeldelse af Zagg Pocket Keyboard

Det er sjældent, at fysiske tastaturer bruges til smartphones, men hvis man vil øge produktiviteten er det i nogle tilfælde en god investering, hvis man vil kunne skrive hurtigere på farten og ikke har en tablet eller bærbar computer til rådighed.

Jeg har fået Zagg’s Pocket Keyboard til test, der er målrettet til både smartphones og mindre tablets – men primært smartphones. Zagg lover, at tastaturet har 85% af størrelsen på et almindeligt tastatur, og så snart du folder tastaturet sammen, slukker det automatisk.

Designet

Overordnet er Zaggs Pocket Keyboard ganske kompakt – og som det loves, også muligt at have i lommen. Der sidder en MicroUSB indgang i højre side af tastaturet, så du kan oplade det. Det kan udelukkende bruges med Bluetooth, og det er ganske let at parre det med enheden – jeg har testet på både Android og iOS.

LÆS OGSÅ: Verdens største batterifabrik under opførelse

Jeg oplevede, at det var okay at skrive kortere emails, beskeder og lignende med Pocket Keyboard, men hvis jeg skulle sidde og svare på lange emails eller artikler, kunne jeg godt gå hen og savne min laptop. Har du en tablet, er det derfor måske en bedre mulighed at købe et større keyboard til den.

Kvaliteten

Tastaturet har en række kraftige magneter, for at det foldes sammen og er beskyttet, hvis du har det i en taske eller lignende. Batterilevetiden har jeg faktisk oplevet som værende god i testperioden, da den kan klare tre måneder før den skal oplades igen.

Tasterne er en smule mindre end på et normalt tastatur – hvilket er forventeligt, så afhængigt af hvor store dine fingre er, kan det godt gå hen og blive en smule for småt.

LÆS OGSÅ: Lav en fotobog med din mobiltelefon

Zagg lover ikke for meget, og tastaturet klarer også opgaven ganske fint – at kunne skrive på farten. Jeg havde på ingen måde forventet at det ville erstatte en bærbar eller tablet for mig, men i de tilfælde hvor det ville tage for lang tid at svare på en lang email med et touchskærms-tastatur, fungerede det godt.

Tastaturet er også af god kvalitet og netop fordi det fylder så lidt, er der let plads på det ved et bord i toget eller hvis man er på café.

Samlet vurdering

I min testperiode af dette lomme-tastatur fra Zagg, har jeg oplevet at tastaturet fungerer fint til nogle ting, mens hvis du skal bruge det i længere tid og til at skrive meget lange artikler og lignende, kan det godt gå hen og blive for småt.

Kvaliteten af tastaturet er fint og batterilevetiden er rigtig god. Med en pris på 595 kroner kan du muligvis få større tastaturer til prisen, men de vil med stor sandsynlighed ikke være lige så lette at transportere – eller at putte i baglommen.

Overordnet giver jeg Zagg’s Pocket Keyboard 4 ud af 6 stjerner.