App: Qwiki for iPhone

Har du taget en masse billeder til den sjoveste fest, eller fedeste koncert du var til i weekenden, og gerne vil sætte dem sammen på en sej måde, så du kan vise dine venner hvor fedt du har haft det? Så kan du nu gøre det super enkelt, og med meget få tryk på din iPhone, med appen Qwiki for iPhone.

Når du har downloadet appen fra iTunes App Store(og eventuelt har synkroniseret din iPhone og iTunes) åbner du den, og derefter vælger en af måderne at logge ind på. Du kan enten logge ind, hvis du i forvejen har en konto. Hvis ikke kan du logge ind med din Facebook-bruger, som gennem iPhone er særdeles nemt.

Er du ikke Facebook-bruger, eller helst vil holde din Facebook-konto fri for alle mulige apps, kan du vælge at oprette en bruger på “gammeldags” vis, med at indtaste din email-adresse, for derefter at logge ind med denne.

Første gang du logger ind, kan du søge efter Facebook-venner, som allerede er oprettet på Qwiki, eller du kan søge efter Qwiki-brugere fra din kontaktliste på iPhone. Når (og hvis) du finder nogen, kan du vælge at følge dem, og få en besked når de poster deres Qwikis. Nu er det tid til at se, hvad appen virkelig kan.

Tryk en gang på den nederste knap, som hedder “Create”. Her kan du vælge at lave en Qwiki helt fra bunden, ved at trykke på “Custom”, men for at gøre det enkelt vil jeg nøjes med at lave en “auto”-qwiki, og det gøres ved at trykke på “Auto”.

Herefter står din iPhone og tænker i noget tid, og mere præcist går den igang med at tjekke al data igennem, som der er på de billeder som er i iPhones billedbibliotek, og sorterer dem efter begivenheder.

Det betyder, at var du til koncert lørdag-aften, samler den alle de billeder som er taget om lørdagen, og laver en såkaldt “Qwiki” med dem. Derefter finder Qwiki automatisk et passende stykke musik fra dit iTunes-bibliotek, og lægger ind som underlægningsmusik, og du har nu på rekordtid lavet en cool “film”, som du kan vise dine venner og familie.

Du kan vælge om du vil have et bestemt tema på din Qwiki, ved at bruge knapperne under afspilningsvinduet, og så kan du vælge at dele videoen, eller om du vil beholde den privat.

Skriv et svar