Der kommer ingen iPad Pro i år

Ming-Chi Kuo som tidligere har afsløret produkter før de kom og imponerede verden da han viste det sig, forudsagde alle Apples produktudgivelser i 2013, måneder før alle andre havde overvejet det. 

Ming-Chi Kuo afslører nu at den diskuterede iPad Pro med imponerende 12,9 tommer skærm ikke kommer til at se dagens lys i 2014. Ren produktions mæssigt skulle der ikke være nogen hindring for det.

Med det vil kræve en opdatering af det nuværende iOS at blive tilpasset sådan en kæmpe skærm og det har udviklerne hos Apple ikke tid til.

De har nemlig bekræfter Ming-Chi Kuo travlt med at udvikle styresystemet til iWatch og han sætter derfor sine penge på at det er iWatch der bliver den næste store præsentation fra Apple.

Samtidig siger han at chancen for en ny iPad Mini 2014 er meget lille. Skulle der komme en opdatering på iPad fronten i 2014 satser Ming-Chi Kuo istedet på at udviklerne bliver færdige med styresystemet til den nye model iPad Pro med en skærm på hele 12,9 tommer eller at iPad Air får en ny type A8 processor og fingerprint ID system som vi kender fra iPhone 5S.

Førstnævnte er dog langt fra sikkert og hvis den skulle komme allerede i 2014 er det i et meget begrænset omfang vurderer Ming-Chi Kuo.

Skriv et svar