Derfor er den nye iPhone 8 et must-have

Rygterne svirrer uomtvisteligt om den nye iPhone 8. Navnet ”IPhone Edition” spøger efter sigende i kulisserne, og det skulle ifølge flere medier være navnet på den nye smartphone.

Dermed er navnet iPhone 8 ikke længere inde i billedet, hvilket skyldes, at den kommende smartphone er ”unik og skiller sig ud fra mængden, og derfor skal have et andet navn i stedet for bare at være endnu en i rækken” – sådan lyder det i hvert fald fra Apple selv.

Men der er nok ikke nogen tvivl om, at denne smartphone er Apples suverænt bedste iPhone hidtil. Netop derfor SKAL der også trykkes på de helt rigtige knapper også angående navn.

LÆS OGSÅ: Kommende Apple iPhones og rygter

Er mobiltelefonen for dyr, og mangler du økonomisk råderum i din hverdag? Så hjælper Santander Consumer Bank med, at du får råd til netop det, du ønsker. Du kan få hjælp til at låne penge til den nye mobil her.

Herunder har vi listet nogle af grundene til, at du bør anskaffe dig den nye smartphone, når den udkommer senere i år – uanset prisen.

Batteriet lever længere

Er du også træt af, at batteriet løber for hurtigt tør for strøm? Batteriet på den nye smartphone vil grundet nyere teknologi føre til, at det kan leve længere. Højere kapacitet på samme fysiske råderum som før, er nemlig blevet en mulighed, og derfor skal du ikke længere være nervøs for, om din smartphone pludselig giver dig sort skærm.

Så føler du, at din smartphone ofte har lavt batteri, så skynd dig at lave en god investering. Folk kommer til at strømme i butikkerne efter den.

LÆS OGSÅ Her er de dyreste mobiler i Danmark

Opladning er trådløs

Endnu en ny smart ting som Apple tilføjer den nye smartphone, er ifølge rygterne trådløs opladning. Samsung har haft denne funktion i et stykke tid, men nu er Apple kommet med på vognen.

Samtidig mener mange, at den kommende smartphone, grundet den nye teknologi, kommer til at oplade i et meget hurtigere tempo end før set.

Kameraet er bedre

Savner du også skarp og fantastisk billedkvalitet på din mobil?  Ifølge en del medier kommer den nye iPhone ligeledes til at skille sig ud her. Knivskarp kvalitet og skarpe unikke billeder kan blive din kommende fremtid, hvis du køber Apples vidunderprodukt.

LÆS OGSÅ: Nye tiltag til iPhone

Er du ligesom os overbevist om, at der skal investeres i den kommende smartphone, men frygter at rygterne er for gode til at være sande? Så glæd dig til enten at få be- eller afkræftet dem i september når Apples ottende iPhone i rækken endelig udkommer.

Dette indlæg er sponsoreret af Santander Consumer Bank.

Skriv et svar