Det bedste VR gear i 2018

VR, også kaldt Virtual Reality, er i udvikling, og det går hurtigt fremad. Det er en teknologi, som kan skabe en troværdig, men også meget livlig virtuel verden i 3D.

ANNONCE

Dette gøres vha. en computer og de specielle ”Virtual Reality Goggles”. Sony har, til deres PS4, lavet et sæt VR-briller med bevægelses kontrollere. Dette giver en endnu bedre VR-oplevelse, da man, med de avancerede bevægelsessensorer og sporings-sfærer, gør det muligt at få fornemmelsen af at være til stede.

Produktet er allerede kompatibelt med en række spil, og vil i fremtiden fungere med endnu flere. Produktet er i den lidt dyrere ende, men til gængæld får man også noget af det nyeste indenfor VR, samt kvalitet, der som altid ved Sony er i top.

Da man hele tiden skal udvikle nyere og bedre ting, så var det ikke nok med kun VR-briller, og derfor har Contact CI skabt en VR handske. Produktet er stadig i prototype-stadiet, men vil være på markedet i den nærmeste fremtid.

Haptic glove, som den bliver kaldt, gør det muligt for brugeren at mærke ved ting i den virtuelle verden. Dette er muligt, fordi man mekanisk har genskabt, hvordan musklerne bevæger fingrene. Det, at man nu kan forene den visuelle og mærkbare VR-oplevelse, sætter nye standarder i VR-verdenen.

Der er sket meget i 2017, og salget af VR-briller er eksploderet. Det tyder på, at 2018 fortsætter ligeledes. Der er lagt stor fokus på at gøre VR-briller billigere, men også på at det skal være nemmere at bruge, samt sætte op.

Man vil gøre helhedsoplevelsen af VR bedre ved at forenkle design og anvendelse. I 2018 vil der være flere accessoires at se, i alle former og prisleje. Her kan nævnes VAQSO, der vil tilføje duft til VR-gear.

Dette giver mulighed for en mere speciel og bedre VR oplevelse for brugeren.

Hvis du ikke har råd til VR udstyr lige nu – så kan du se mere om dine muligheder på https://lån.dk/bedste-kviklaan.