Her er de dyreste mobiler i Danmark

Der var engang, hvor dem der ejede en Nokia 3310 var de sejeste mobilejere overhovedet. Den kunne det, som den skulle og så havde den endda “Snake”.

Det var simple tider i forhold til i dag, hvor markedet konstant bliver introduceret til en ny smartphone med features, som mange af os aldrig havde drømt om var muligt. For eksempel trådløs opladning og Face recognision.

Tiderne har i den grad ændret sig, og derfor kan det være sjovt at se på nogle af de dyreste mobiler her i 2017. Hvis du har brug for en ny smartphone, men ikke har råd, så kan du med fordel låne penge til det.

Du har nemlig ikke lyst til at gå ned på udstyr, når det kommer til den gadget, som de fleste af os bruger i timevis hver dag.

Apple iPhone X 256GB

Hvis du troede den nye iPhone X ville toppe dagens liste, så tager du grueligt fejl. Prisen (10.000 kroner) på denne nye enhed er peanuts i forhold til de næste to smartphones på listen.

IPhone-fans fra hele verden blev chokeret ved nyheden om Apples pris på deres nye mobil. Selv siger elektronik-giganten at prisen afspejler at denne mobil er fuldkommen “outstanding”.

Den kan ikke sammenlignes med tidligere versioner på samme måde og skal derfor behandles herefter.

LÆS OGSÅ Derfor er den nye iPhone 8 et must-have

NGM Premier

Du har muligvis ikke hørt om denne mobil, men dens nuværende pris er lige nu på 34.578 kroner her i Danmark.

Mobilen har det gode gammeldags design med knapper og en lille skærm.

Med sin høje pris er den lige nu den næstdyreste mobil på Pricerunners liste.

LÆS OGSÅ Huawei afsendte over 100 mio. smartphones i år

Moto X Style 32GB

Den klare vinder på denne liste er Moto X Style, der peaker med prisen 41.143 hos Pricerunner.

Det er en Android mobil med en del at byde på, så hvis du er interesseret i at blære dig foran alle dine venner og bekendte med en ekstravagant mobil, der får folk til at kigge en ekstra gang. Så bør du anskaffe dig denne.