Her finder du den bedste autoclicker online

Vi vil gerne indrømme det. Her på redaktionen kan vi godt lide at nørde med online spil ind i mellem – sådan er det bare. Vi er stadig teenagere på nogle punkter.

SPONSORERET INDHOLD

Ét af de spil, som særligt har indtaget vores kontor i den seneste tid, er Fast Click Game, som du kan spille her.  Her gælder det simpelthen om at klikke så mange gange, som du kan på bare 15 sekunder.

Det lyder måske meget simpelt eller endda lidt kedeligt – men konkurrencer er aldrig kedelige – især ikke hvis du har chancen for at vinde noget fedt.

Vi har den sidste uge haft et scoreboard oppe at køre på kontoret om, hvem der kunne klikke hurtigst. Vi var ca. 10 tilmeldte, som alle sad og klikkede løs – vi havde 5 dage til at slå vores egen og de andres rekorder indtil deadline fredag.

Vinderen blev naturligvis undertegnende, men ikke fordi jeg var den hurtigste til at klikke – jeg var bare den hurtigste (rent mentalt).

Der gik nemlig ikke længe, inden jeg begyndte at søge lidt rundt på nettet efter software, der kunne hjælpe mig med at slå de andre gutter.

Og det findes altså! De hedder auto clicker programmer, som du kan indstille til at lave et bestemt antal kliks på de sekunder, som spillet tager.

Du kan også bruge det i andre sammenhænge, og hvis du nu skal klikke over flere minutter eller timer.

Men for mig var det bare lige i nogle sekunder, og jeg vandt naturligvis det hele foran mine kollegaer, der var vildt imponeret over mig. Jeg har selvfølgelig fortalt dem sandheden nu, men det var stadig et godt grin, som du med fordel også kan benytte dig af på dit kontor, hvis du har lyst til lidt spas.

Du kan downloade en auto clicker her på download.dk og drille din familie eller kollegaer allerede i dag.