Hold din lås ved lige og husk udskiftning af batteriet

Da vi er ved at komme en kold tid i møde, hvor låsene ofte går i stykker pga. kulde og skiftende vejr, vil vi gerne komme med disse tips til dig.

Har du en kodelås med batteri, så tjek som det første at det ikke er batteriet som er løbet tør. Der kan sagtens være batteri nok på så dioderne lyser, men ikke nok til at åbne motoren/låsen. Låsesmeden kan også skifte batteri i din kodelås og det skal skiftes ca. en gang om året.

Hvis du har et nøgleskab, sikkerhedsskab eller et nøgleskab med elektronisk kodelås som ikke kan åbnes, så tjek først at du bruger den rigtige kode. Vær opmærksom på, at har du prøvet en forkert kode flere gange kan din lås blokere i et vis antal minutter.

Låsespray er et godt tip til at smøre og renholde din lås. Husk at ryst sprayen let inden brug. Der følger et lille plastikrør med når du køber en, så put den ind i nøglehullet og hold sprayknappen nede i et sekund.

Derefter skal du putte din nøgle ind i låsen og dreje den rundt et par gange, så det bliver smurt godt rundt.

Låsefedt er endnu en mulighed for at holde din lås ved lige. Låsefedtet trænger ind i stålets små ujævnheder og giver en glat og hård overflade.

Låsefedt er også fugtgivende og mindsker metallets nedbrydning. Du kan også bruge det til hængsler og lignende.

Husk også at tjek hvordan dine nøgler ser ud. Du holder din lås ekstra meget ved lige ved at holde dine nøgler rene. Det er nemlig dumt at fører snavs ind i din låsecylinder. Dine nøgler kan rengøres med vand og sæbe. Men vask dog aldrig elektroniske nøgler, da de kan indeholde elektronik og ikke er vandtætte.

Hvis du har brug for hjælp så kontakt os. Ringer du til dem og bestiller en opgave til dagen efter, så giver de 10% rabat: 31 31 35 15.

Svigter din lås allerede nu, så kontakt PB Låse & Sikring på https://www.laaseop.dk eller ringe til dem.

De kører i hele Storkøbenhavn som låsesmed Frederiksberg, låsesmed København, men som sagt i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi håber, at vores tips kan hjælpe dig til den kolde tid, vi kommer i møde 🙂