iPhone 4s oplader

Chancerne er, at du har hørt om, eller endda ejer en iPhone 4S. Som den mest populære smartphone til dato, er det smartphone valg for mange millioner af kunder over hele verden, og Apples mest avancerede smartphone til dato og til denne følger der altid en iPhone 4S oplader med.

På grund af populariteten af enheden, har mange virksomheder udnyttet dette. Tilbehør til denne telefon er big business, og vælge det rigtige tilbehør kan forbedre din brugeroplevelse til en høj grad. I denne artikel vil jeg se på nogle af de bedste iPhone 4S tilbehør derude.

Cases

Der er ikke meget argument om, at iPhone 4S er en stilfuld enhed, og mange er tiltrukket af design og byggekvalitet af enheden. Den har en forstærket glas finish, som helt sikkert ser del. Der har dog været mange tilfælde af denne glas, trods bliver forstærket, brud på virkningen af faldet på en hård overflade.

En måde at omgå dette er at købe en taske til din iPhone. Disse varierer i design og materialer, men en ting, som de har til fælles er, at de kan beskytte glas fra brud. For blot et par pounds, kan du få en gummi sag, der vil gøre arbejdet godt, og mange vil også opleve, at det vil gøre iPhone 4S mere behageligt i din hånd.

Hvis du er villig til at bruge lidt mere, kan du få en præmie sag, som kan være lavet af læder eller andre materialer. Nogle har designs som forskellige farver, flag eller logoer som sportshold, så du kan tilpasse udseendet af din iPhone 4S til din smag. Disse vil gøre det samme arbejde som en gummi sag, men generelt vil være mere æstetisk tiltalende. For fred i sindet, kan en sag være en stor investering givet deres fordele og små økonomiske midler.

Udover covers til din iPhone 4S, så er det også en god idé, at få købt en iPhone 4S oplader med.

Opladning via docks

IPhone 4S leveres med en USB-oplader, som kan bruges til at oplade fra en stikkontakt, eller via en computer, hvor du også kan synkronisere telefonen med iTunes. Hvis du er en af de mange mennesker, der bruger alarmfunktionen på din iPhone 4S, kan du drage fordel af brugen af en oplader dock.

Disse arbejde ved at forbinde til ladekablet, men lade telefonen stå oprejst, så du kan holde det ud på en flad overflade som et natbord. Disse kan også bruges på skriveborde, så du kan kigge på information på skærmen for at kontrollere, om den tid eller opdateringer uden at tage telefonen, så du kan fortsætte med at arbejde.

Skriv et svar