iPhone 5s oplader

At købe din første iPhone er en lang proces – længere – end man kunne have forventet. Det er ikke kun involverer det faktiske køb af iPhone, er du nødt til at erhverve forskellige iPhone tilbehør, for at kunne blive den virkelig trendy ejer af din nye gadget, og i nogle tilfælde, for at beskytte det eller at maksimere sine muligheder. 

Her er nogle af de basale:

iPhone tilfælde

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor du faktisk købt din tredje iPhone cover i et halvt år? Selv disse iphone tilfælde er de enkleste iPhone tilbehør altid blive bedre, indtil du ser noget nyt. Du kan have rødmende og svære sager, læder tilfælde, metal tilfælde, rød, gul, pink og sorte sager, sager, der rent faktisk beskytter din iPhone, og dem, der bare ser godt ud på det eller at gå med din nye kjole. Tja, det er bare naturligt, at Apple i en ledende rolle og dets partnere, bør stoffet et bredt udvalg af iPhone tilbehør, og det er bare naturligt, at du i sidste ende kommer til at eje flere af disse sager, for at opfylde den lejlighed eller dit humør, eller bare at beskytte dig iPhone fra nærliggende børn.

LÆS OGSÅ: Powerbank anmeldelse

iPhone Headset og Rejselader

Dit næste køb efter en iphone tilfælde burde måske være en iPhone Bluetooth Headset, at være i stand til at besvare dine opkald trådløst, let og elegant, og du vil også nødt til at få en iphone 5s oplader, at være i stand til at oplade telefonen, når du er på farten. Når du får keder sig med disse grundlæggende iPhone tilbehør, der har købt øretelefoner og måske nogle talere så godt, kan du være interesseret i, hvad de har på stof uden for rammerne af sædvanlige tilbehør til iPhones.

Godt, som man kunne forvente, listen er bogstaveligt talt uendelige. Du kan købe for eksempel mini vinduesviskerne til din iPhone, til at rydde pletter på skærmen. Eller for at forhindre selv disse snavs, kan du erhverve en arrangere af telefonens fingre i forskellige størrelser, som du bare kan passe på fingrene plaster hjælp af touch screen og det vil forblive fuldstændig klart. Du kan også prøve at prøve iPhone rejse pude, med indbyggede højttalere, på denne måde, vil du have en pude til dit fly, og dine ører vil ikke såre fra øretelefoner.

Enhver iPhone tilbehør kan dybest set komme handy én gang, selv om det er ganske åbenbart, at en Unify af mini vinduesviskerne til din skærm er lidt mindre vigtigt end en anstændig sag, så prøv at få fat i denne sidstnævnte først. Men at købe en iPhone vil generelt bare introducere dig til den magiske verden af iPhone tilbehør.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du bruge powerbanks

God fornøjelse med din iPhone, for det er kun begyndelsen.

Apple har meget mere i vente for sin ridder i skinnende rustning, og er sikker på, at de har nogle ret seje nye iPhone tilbehør i virker for dig hårde kerne iPhone-brugere.

Det overrasker mig, stadig den dag i dag, hvordan de kan pakke så meget til noget så lidt.

Skriv et svar