Køb barbergrej med genopladelige batterier

Det er de færreste ting i dag, du ikke kan få et genopladeligt batteri til.

Bare tænk på de elbiler, de danske politikere gør hvad de kan for at få ud på de danske veje. Når der kan laves et genopladeligt batteri, der kan trække en bil på et ton af sted i flere hundrede kilometer på hver opladning, kan vi også klare de fleste ting i hjemmet.

Herunder inkluderet dit barbergrej som mand.

For selvfølgeligt skal du barberes, men hvorfor gøre det med en gammel barbermaskine med ledning – sådan en, der ikke kan tages med ind under badet og er voldsomt upraktisk i øvrigt?

Og hvorfor gøre det med en, der hele tiden skal have skiftet batteriet? Det bliver en dyr fornøjelse på sigt.

På Made4men.dk kan du se en oversigt over barbermaskiner med genopladelige batterier. Maskiner med genopladelige batterier koster omkring hundrede kroner mere end versioner uden, men det er penge, du bruger fornuftigt. På sigt er det billigere og væsentligt nemmere end hele tiden at skulle købe nye batterier til maskinen.

Kan tages under vand

En af de få ting du skal være særligt opmærksom på, er om din maskine kortslutter når du tager den under vand – eller om du sikkert kan nyde en barbering i varmt vand.

Som udgangspunkt kan du aldrig have din maskine under vand, så et karbad er udelukket. Men derfra og til at stå i bruseren kan det godt lade sig gøre, når ikke du køber den absolut billigste barbermaskine. Du risikerer i modsat fald en kortslutning, der kan gøre ondt.

Læs mere på den enkelte maskines beskrivelse for at se, om du kan tage den under vand eller ej.

Skriv et svar