Kommende Apple iPhones og rygter

Her opdaterer vi jævnligt med rygter om lanceringer af nye Apple produkter. Vi afslører rygterne og argumenterer for, hvorfor de kan være sande eller falske. Desuden skriver vi løbende om guides og relevante nyheder omkring iPhones.

VI FINDER BILLIGT APPLE TILBEHØR
MEN HVEM ER VI?

iPhoneProdukt.dk er en hjemmeside skabt for at gøre det nemt at finde apple tilbehør. Der findes nemlig en utallige forskellige forhandlere af Apple tilbehør, og mange af de eksisterende webshops er meget indviklede og svære at finde rundt i.
Derfor har vi samlet vores favorit apple tilbehør og sat kun det bedste ind på denne hjemmeside.

Når vi siger apple tilbehør mener vi selvfølgelig tilbehør til apple produkter altså tilbehør til iPhones, iPads, MacBooks og iPods.

Formålet med hjemmesiden er at være mellemsted for kunden (eventuelt dig) og forhandleren. Vi sælger altså ikke selv produkterne, og vi kan derfor undgå at skulle overdrive i beskrivelserne af produkterne.

Ved siden af selve webshoppen vil der jævnligt skrives en blog, om apple tilbehør. Bloggen skal bl.a. rådgive dig i, hvordan du får mest ud af dit apple produkt. Bl. a. handler vores første artikel om, hvordan du bedst beskytter din iPad.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du bruge powerbanks

ORIGINALT TILBEHØR TIL APPLE PRODUKTER!

På iPhoneProdukt.dk kan du finde apple tilbehør, som du ikke kan finde i mange butikker. Dette skyldes, at det meste tilbehør til apple produkter faktisk ikke er noget apple selv har lavet. Det er derimod andre firmaer som står for det hvilket også er skyld i, at der findes så meget forskelligt slags apple tilbehør.

Selvfølgelig sælger apple stadig tilbehør til deres egne produkter det er klart. Men udvalget er langt større her og i de fleste tilfælde også billigere.
Apple tilbehør er nemlig efterhånden blevet et stort konkurrence-præget market, og det handler derfor om at være bedst og billigst.

På siden kan du finde apple tilbehør inden for de 4 kategorier iPhone tilbehør, iPad tilbehør, MacBook tilbehør og iPod tilbehør. Alt du skal gøre er at klikke på den kategori du ønsker i billedet længere oppe.

LÆS OGSÅ: Elektronisk papirdispenser: fornuftigt eller unødvendigt?

Skriv et svar