Lav en fotobog med din mobiltelefon

Hvis du bruger din telefon til at tage billeder, og du har en masse billeder, som begynder at fylde op på enheden – så er det oplagt at bruge de bedste af dine fotos til at lave fotobøger ud af dem. Især når det nu er muligt via en app.

Fototjenesten www.fotobog.nu som er ejet af Click Silkeborg bekræfter, at en meget stor interesse for at bruge mobilen til at lave fotobøger med. Appen er udviklet af Fujipix, som også står bag designeren hos fotobog.nu. Og med denne installeret på telefonen, kan du nøjes med at læne dig tilbage, vælge de billeder du har liggende, og så lade appen indsætte billederne i den bog du vælger.

Uanset om du bruger hjemmesiden eller appen til at designe, så får du det samme udvalg af fotobøger, som du kan vælge imellem. Fotobog.nu tilbyder et udvalg af både bløde hæfter fra små 20×20 cm og op til størrelse A4, og også bøger med hardcover omslag fra 20×20 cm og helt op til 30×30, hvor den populæreste af fotobøgerne er stående A4 i hardcover.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du bruge powerbanks

Appen er naturligvis en del mere simpel end desktop designeren, hvor du har flere muligheder for at indsætte baggrunde og tekst. Men på trods af det, fungerer det rigtig godt via mobilen, og flere og flere tager mulighederne til sig, og vælger at få trykt billederne i fotobøger, fordi de kommer mere til sin ret, frem for at være gemt væk som digitale filer.

Hvis du selv vil omsætte dine fotografier til bøger eller bestille print, behøver du blot at gå på www.fotobog.nu med din mobil, vælge at designe et produkt, og derefter vil du blive viderestillet til den korrekte appstore, afhængig af om du bruger Iphone eller Android.

Alt hvad du skal gøre herefter er at finde firmaet Fotobog.nu i appen, og så er du i gang.

LÆS OGSÅ: Spar batterierne væk

Har du brug for gode tips og tricks til at få så gode billeder som muligt med mobiltelefonen, så kan du også læse artiklen 5 gode råd til billeder med mobilen.

Skriv et svar