Nedbring energiforbruget i din virksomhed

Er du bange for, at du bruger for meget energi og strøm i din virksomhed? Så kan du læse med her, hvor du får 3 gode råd til at nedbringe energiforbruget.

Indlægget er sponsoreret af Lokalebasen.dk

Genopladelige batterier i alle tastaturer og muse

Det første tip her er ekstremt simpelt at følge. Du skal simpelthen bare ud og investere i genopladelige batterier, så du ikke længere benytter de gamle varianter.

Hvis du har mange trådløse tastaturer, muse og røgalarmer for eksempel, så bør du helt sikkert foretage denne udskiftning, da det kan betyde en hel del for miljøet i den lange bane.

Og det er samtidig også en god sparemetode, da du slipper for at skulle ud og købe nye hele tiden – men i stedet bare kan oplade de gamle. Smart, ikke?

Sluk for alle PC’er og skærme

En af de helt store spildkilder, som mange danske virksomheder begår, er at lade de eksterne PC-skærme stå tændte, selv om selve deres pc er slukket. Dette koster en del strøm over tid og kan undgås ved et simpelt klik på slukknappen.

Desuden er der også muligheder for at spare på strømmen ved at slukke for opladere, der kører 24/7. Hiv dem ud af stikket eller sluk på kontakten, så du ikke spilder mere strøm end højst nødvendigt.

En anden fordel ved dette er også, at du ikke ødelægger batteriet på din PC, da det faktisk er blevet bevist, at det har bedre af at blive drænet lidt ind i mellem – i stedet for altid bare at have strøm tilsluttet sig.

Tænk over det fra i morgen af og du vil hurtigt være med til at gøre en forskel for både planeten, men også dit strømforbrug.

Sparepærer

Det sidste råd her siger lidt sig selv og burde være noget, som du i forvejen benytter dig af. Hvis ikke, så bør du i hvert fald komme i gang hurtigst muligt.

Det er sådan en lille ting, men alligevel gør det en kæmpe forskel, som du vil få det godt med at have indført i din virksomhed.

Held og lykke med spareriet derude!