Ny iPhone S forventes til juni/juli

Som tidligere skrevet på siden, kommer der en ny iPhone senere på året, og siden vi skrev om den sidst, er der kommet flere interessante nyheder, som er værd at læse om. Det drejer som om, at Apple vil lave mindst to nye modeller; en iPhone 5S som alle nok forventer, samt en billigere model af iPhone 5.

Hvis Apple følger samme procedure som i de seneste år, vil de blive udgivet på samme tid, som det nye styresystem iOS7, vil blive annonceret, sandsynligvis med udgivelse senere på året.

Sidste år blev der lækket meget specifikke detaljer om iPhone 5, flere måneder før den blev udgivet. Dette gav Apple konkurrenter en fordel, og dette vil Apple i år forsøge at undgå, ved at udgive telefonen tidligere, og derfor forventer vi at iPhone 5S udkommer allerede til sommer.

LÆS OGSÅ: Powerbank anmeldelse – Powerbank bedst i test

Sædvanligt er der kun styrkeændringer, hver anden gang Apple udgiver en telefon, og vi tror ikke denne gang bliver nogen undtagelse, med undtagelse af to ting.

Den første af de to ting er en fingerskanner, som vil komme til at sidde nede under home-knappen. Sådan en fingerskanner vil være med til at øge sikkerheden på telefonen, men flere detaljer omkring den er ikke sluppet ud.

En vurdering herfra på, om vi får en fingerskanner at se i iPhone 5S er, at det får den højest sandsynligt, hvis de kan få den til at virke rigtigt. Nummer to kosmetiske undtagelse er en mindre ændring på blitzen ved siden af kameraet, på iPhone 5s bagside, hvilket også er nævnt tidligere på siden.

Den næste iPhone, hvad end den kommer til at hedde iPhone 5S eller noget andet, vil blive Apples syvende telefon de sender på markedet.

Den første iPhone blev præsenteret i januar 2007 og udkom 29 juli samme år, men nåede aldrig officielt at komme til Danmark.

Skriv et svar