Nye tiltag til iPhone

Den hvide iPhone fik utroligt meget omtale i forbindelse med lanceringen af iPhone 4, da Apple af stadig uvisse grunde måtte holde den hvide iPhone 4 tilbage et halvt år, hvorfor den først udkom i april 2010. Mange ser den hvide iPhone som mere Apple-agtig, da farvepaletten går bedre i spind med de klassiske hvide MacBooks og iPods fra dengang Apple for alvor blev populære. Den hvide bliver derfor betragte som en retro-mobil, der stadig har bibehold det rene design og de matte farver, der ofte er utrykket bag Apples design.

Nye udgivelser af den hvide iPhone

Heldigvis er der ingen slinger i valsen med hensyn til nyere udgivelser og vi forvente at den nye iPhone 5 både kommer i en hvid og i en sort udgave, da Apple har det med at gentage gamle mønstre og traditioner for udgivelser. På trods af farven har den hvide iPhone ingen attributter, som den sorte har – så det er altså udelukkende af æstetiske årsager, at man skal foretrække den hvide udgave.

 

Priser på en hvid iPhone

Vi har foretaget en meget omfattende pristjek på iPhone-markedet for at sikre sig de bedste, billigste og nyeste priser på de populære iPhone fra Apple. Det du skal holde skarpt øje med er mindsteprisen, er indikerer, hvad du minimum kommer til at betale for din iPhone indtil bindingsperiodens udløb. Selvom nogle foretrækker at højt beløb fra start og en lav månedlig ydelse, kan det alligevel bedste betale sig at fokusere på mindsteprisen i sidste ende, da der kan være meget stor forskel på den billigste og den dyreste iPhone.

Skriv et svar