Powerbank anmeldelse – Få den bedste powerbank

Vi har før skrevet en powerbank anmeldelse her på siden, fordi vi mener, at det er et ekstremt vigtigt redskab til alle derude, som skal have opladt sine ting på farten.

Men er det muligt at finde én “bedst i test powerbank” derude et sted? Det mener vi, at det er – hvilket er grunden til, at vi har skrevet denne anmeldelse i dag, hvor du kan blive en hel del klogere på, hvilken powerbank du skal anskaffe dig.

Så læs med på vores powerbank anmeldelse herunder og udryd usikkerheden:

Hvis du leder efter lidt mindre banks, så rul ned nederst, hvor vi har lavet et link til de bedste og billigste af de små.

1. Anker PowerCore+ 26.800 mAh

powerbank anmeldelse

På vores førsteplads finder vi en af de helt store – bogstavelig talt. Med denne oplader ved din side får du en af de kraftigste power banks på markedet, der er lavet lige til grænsen i forhold til, hvad der er tilladt at tage med i flyet.

Så skal du ud og rejse og har brug for lidt ekstra “juice” til din iPhone, så anbefaler vi uden tvivl denne.

Kapacitet på hele 26.800 mAh er faktisk nok til at kunne lade en 12” Macbook eller en iPad helt fra bunden til fuld – eller du kan oplade din iPhone 7 op til 9 gange. Det er altså noget, man kan bruge til noget!

powerbank bedst i test

 


2. Anker PowerCore+ 20.100 mAh

powerbank anmeldelse

På andenpladsen af vores powerbank anmeldelse finder vi endnu en bank fra Anker. Mærket vinder mere og mere ind – og hvis du er på udkig efter kvalitet, så går du aldrig galt i byen med en oplader herfra.

Denne powerbank benytter USB-C, der er en slags ny teknologi som flere og flere producenter benytter, da det sikrer brugerne en bedre oplevelse.

Desuden vil du også være i stand til at lade din 12” MacBook eller din iPad Pro med denne bank. Herefter vil den endda have energi tilbage til at lade din mobil op også! Der er smæk på.

Dens kapacitet på hele 20.100 mAh betyder, at du kan få hele 7 opladninger af din iPhone 6, som for de fleste derude vil være mere end rigeligt til en festival for eksempel.

Der er ingen tvivl om, at du får noget for pengene med denne powerbank. Find den herunder.

powerbank bedst i test

 


3. Anker PowerCore+ 10.050 mAh

anmeldelse powerbank

På tredjepladsen af vores powerbank anmeldelse finder vi lidt af en darling. Vi elsker simpelthen denne bank – og det er der flere grunde til.

  • Lille og kompakt – men kraftfuld
  • Quick Charge input og output: Dette betyder, at den kan oplade powerbanken lynhurtig, når den er i bund + oplader din mobil eller tablet virkelig hurtigt – det er altså et stort plus.

Denne bank er ligeledes fra Anker, hvilket sikrer dig høj kvalitet og en oplader, der holder i virkelig lang tid.

Vi kan i hvert fald KLART anbefale denne, hvis du skal have høj kapacitet i en tæt størrelse.

Få omkring 4 opladninger til din smartphone med denne bank. Find den billigt herunder:

powerbank anmeldelse


Små powerbanks

power bank anmeldelse

Hvis du ikke har behov for sådanne store banks, så se nogle af disse i stedet – de koster også mindre:

Billige powerbanks til under 200 kroner

Om denne powerbank anmeldelse

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med powerbank-eksperterne hos Powerbanken.dk. Tjek dem ud og få nogle gode tilbud.

Skriv et svar