Sådan lavede vi flere salg i vores batteributik

For ikke så længe siden skulle vi deltage til et event for en masse mindre virksomhedsejere, der alle havde de ting til fælles, at de skulle ud og se, hvordan de kunne optimere deres forretning.

Dermed var det et perfekt forum for os, da vi har rigtig mange smarte tiltag, services og produkter i vores stald, som kan gøre livet nemmere og billigere for virksomhedsejere. Særligt dem med små forretninger, hvor hver en krone sparet betyder en del for deres overlevelse og generelle performance.

Bestilte flyers til uddeling

På forhånd havde vi kontaktet Jensen Print og fået printet flyvers omkring vores mange forskellige smarte produkter og services, som vi kunne dele ud. Vi havde virkelig gået op i designet af disse, så de var så smarte og effektive som overhovedet muligt.

SE OGSÅdenne laser IPL hårfjerner test og anmeldelse fra 2021

Til selve eventet stillede vi os op ved indgangen – hvilket vi havde fået lov til selvfølgelig. Dermed var vi de allerførste, som deltagerne overhovedet mødte og altså inden deres hoveder allerede var fyldte med tilbud fra en masse andre.

Vi kunne på denne måde påvirke rigtig mange – for ikke at sige nærmest alle deltagere til at tænke på os, inden det overhovedet var gået i gang.

Vi løb faktisk ret hurtigt tør for flyers og måtte bestille nogle med ekspres levering, hvilket Jensen sagtens kunne hjælpe med også.

Et resultat der talte for sig selv

Sammenlagt fik vi delt hele 600 flyers ud til potentielle kunder, hvilket var langt over vores egne forventninger. Derudover fik vores hjemmeside over disse eventdage mange flere besøgende end vi normalt gør – samtidig med en masse bestillinger, som vi ellers ikke plejer at få.

Dermed kunne vi altså nemt konkludere, at vores indsats med flyers havde været en kæmpe succes, der i den grad tjente sine udgifter hjem – mange gange faktisk