Skal du vælge en brugt eller ny bærbar?

Det kan også være en god ide at tjekke brugtmarkedet ud, hvis du har et stramt budget, og stadig ønsker at få fart på computeren. En brugt computer kan dog være lidt af et sats, da du jo ikke har garanti og returret på udstyr du køber på fx. gul og gratis eller en af de andre portaler.

Det er dog muligt at købe en model med fuld garanti og returret, selvom det er en brugt computer.

Mange online sælger brugte bærbare, som typisk har været ude hos en virksomhed i et år eller to, og så er maskinen blevet 100% renset og optimeret til at kunne sælges igen.

Der er mange penge at spare, fordi en ny computer falder meget i værdi, så snart den er taget ud af emballagen, ligesom en ny bil taber en stor del af værdien, så snart den triller ud af parkeringspladsen hos bilforhandleren.

Det gode ved denne ordning er, at det er professionelt udstyr, og det betyder, at det er dyrere computere, som har en del flere år i brug end en almindelig bærbar, som er solgt med henblik på privatsalg. Det er fx. thinkpads fra Lenovo, som er kendt for at være utrolig slidstærke.

LÆS OGSÅ Sådan finder du den rette PC for dig

Andre alternativer

Du kan også med fordel holde øje med disse shops, som ofte har nogle skarpe tilbud på bærbare computere.

Elgiganten

Power

Hos sidstnævnte finder du også af og til nogle brugte computere, og hos Power er det nyt udstyr der er til salg. Power har ofte nogle tilbud i deres tilbudsavis også, og ligesom Bilka og Elgiganten er det en god ide at holde øje med hvad der er af slagtilbud, da disse ofte rives hurtigt væk fra hylderne.