Sommervarme kan skade dit bilbatteri

Den seneste tid har i den grad givet os nogle af de varmegrader, som vi så ved sidste sommer, der jo var helt fantastisk.

Men varmen er ikke fantastisk for alt og alle. Faktisk bør bilejere være lidt bekymrede, da sommervarmen faktisk kan tage livet af dit bilbatteri, når vinteren kommer.

Dette er grundet, at varmen presser dit bilbatteri til det yderste, og derfor har endnu større risiko for at gå død her til efterår og vinter.

Det er særligt de ældre og gamle modeller, som kan opleve problemer med varmen. Hvis du har en gammel bil, som du gerne vil skille dig af med, så overvej at få skrottet den hos skrotbil her. Det er i hvert fald bedre end at sælge den videre, så den dårlige bil kører videre på de danske veje.

Som DR beskriver, så er batterier er en kemisk reaktion, der på mange måder fungerer ligesom at lave mad. Og som med i gryden i køkkenet, så sker der en reaktion, når varmen hæves.

Til vinter skal dit bilbatteri så igen på overarbejde, hvis det gerne vil sætte gang i maskineriet og her vil det kunne mærkes på batteriet, at sommeren og dens varme har skadet det.

Problemet er yderlighederne – en meget varm sommer bliver erstattet af en meget kold vinter. Det er et kæmpe problem, som ikke ligefrem er positivt for de fleste bilejere.

Få skrottet den gamle bil

Hvis du ønsker at få udskiftet den gamle bil med en nyere model, der er mere klar på varmeforandringerne, så overvej at transformere din firhjulede ven til en skrotbil.

Så kan du få penge for at den bliver skrottet. Det er nemt og du får en god høj udbetaling.