Udskift det gamle TV med nyt

Forleden dag var jeg hjemme hos en bekendt. Til mit store chok opdagede jeg at han stadig havde et af de der kæmpe TV, der var 1 meter dybt og bare var en kæmpe kasse. 

ANNONCE

Jeg tror godt, at du kan huske dem – de var ret forfærdelige. I min verden kan du i 2018 ikke have sådan et TV – det er fuldkommen umuligt. Især når du tænker over, hvor lidt et smart TV koster – det er nærmest ingen penge jo.

Da jeg konfronterede ham var svaret bare: “Jeg tror det kommer til at blive in igen – ligesom det er sket med pladespilleren. En dag er det her TV mange penge værd.”

Ud fra det perspektiv: FAIR NOK. Men så find opbevaring et sted, hvor de kan have det stående. Jeg har også nogle ting, som jeg ikke vil have smidt ud, men så har jeg det stående i møbelopbevaring i stedet for i min stue. Og du kan endda finde billig opbevaring af møbler nemt online.

Så jeg fortsatte med at grille min ven indtil han til sidst gav mig ret. Dagen efter tog vi sammen ned og købte et smart TV til ham og han har takket mig lige siden.

Der er jo ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet – og han skal heller ikke smide noget ud, som han har haft kært i mange år. Derfor er det godt, at der altid findes en kreativ løsning.